Drogisterij – Hellevoetsluis

Welkom bij apotheek den Bonsen Hoek

De apotheek waar u 7 dagen per week het afhalen van uw medicijnen kunt combineren met de dagelijkse boodschappen, het versturen of ophalen van een PostNL-pakketje en zelfzorgproducten bij de DA drogisterij. Met ruime en gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur, zijn wij makkelijk te bereiken. Mocht u toch niet binnen onze openingstijden langs kunnen komen, bieden wij u 7 dagen per week onze bezorgservice aan. Vanaf maart 2021 is het zelfs mogelijk om een voorkeurs-tijdsblok voor de bezorging op te geven. Tevens bieden wij u de keuze om de medicatie op een voor u gunstig tijdstip zelf uit een afhaalautomaat op één van onze locaties te komen halen.
Apotheek den Bonsen Hoek is de grootste van vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Struytse Hoeck, Apotheek Helius Medisch Centrum en toekomstig Apotheek Rijksstraatweg (voorheen Zorg Inn) kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden op het gebied van medicatie, gezondheidsbevordering en leefstijl.

Drogisterij

Welkom op de drogisterij site van

Apotheek den Bonsen Hoek

De drogisterij afdeling van onze apotheek wordt bemand door een zeer enthousiast en bekwaam team medewerkers. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan drogisterij artikelen.

Wat betreft huidverzorging hebben wij de volgende merken:
Vichy
La Roche Posay
Eucerin
Weleda
Earth-Line
Sea-Line
Doliva
Dermolin
Decubal
Neutral
Sebamed

Wat betreft voedingssupplementen hebben wij de volgende merken:
Orthica
New care
Vitotaal

Wij hebben ook een uitgebreid assortiment braces en bandages van het merk Disporta Blessurehoek. De meeste fysiotherapeuten in Hellevoetsluis zijn bekend met dit merk en adviseren dit aan hun cliënten.

Voor onze cliënten die op zoek zijn naar een leesbril hebben wij een assortiment met diverse sterktes in verschillende moderne en klassieke monturen van hoge kwaliteit van het merk Granite Eyewear.

Het merk Animal greetings vertegenwoordigt onze collectie wenskaarten.

Verder hebben wij in de drogisterij een postagenschap van Post.NL. Bij onze balie kunt U terecht voor het versturen van post en pakketten of het ophalen van post en pakketten. In het assortiment hebben we postzegels, pakketzegels, verpakkingsdozen, cadeaubonnen van diverse merken, telefoonkaarten en ov-chipkaarten. Ook is er een oplaadapparaat voor de ov-chipkaart aanwezig.

Ons team volgt met regelmaat trainingen om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en u een deskundig advies te kunnen geven.

Wij vinden het zeer belangrijk om U goed van dienst te kunnen zijn en service staat bij ons voorop!

Graag zien wij Uw komst tegemoet. Of dit nu is om even rond te kijken of om advies te vragen, U bent van harte welkom!