Bezorgservice – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek den Bonsen Hoek

De apotheek waar u 7 dagen per week het afhalen van uw medicijnen kunt combineren met de dagelijkse boodschappen, het versturen of ophalen van een PostNL-pakketje en zelfzorgproducten bij de DA-drogisterij. Met ruime en gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur, zijn wij makkelijk te bereiken. Mocht u toch niet binnen onze openingstijden langs kunnen komen, bieden wij u 7 dagen per week onze bezorgservice aan waarbij het mogelijk is om een voorkeurs-tijdsblok op te geven. Tevens bieden wij u de keuze om de medicatie op een voor u gunstig tijdstip zelf uit een afhaalautomaat op één van onze locaties te komen halen.

Apotheek den Bonsen Hoek is de grootste van vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Struytse Hoeck, Apotheek Helius MC en Apotheek Rijksstraatweg kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis en een ruim assortiment om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden.

Bezorgservice

Ons toegewijde bezorgteam rijdt zeven dagen per week door heel Hellevoetsluis en omstreken om uw medicatie thuis te bezorgen. U hoeft zelf niet meer langs de apotheek te komen om uw medicijnen op te halen.
Bent u niet thuis op het moment van bezorgen? We laten natuurlijk een niet-thuis kaartje voor u achter met informatie over de bezorg of ophaal mogelijkheden. Indien uw email of 06-nummer bij ons bekend zijn ontvangt u ook een digitaal berichtje dat wij u gemist hebben.

Heeft u vragen over de bezorging van uw medicijnen? Neem dan ook contact op via info@voorneaanzeeapotheken.nl of bel 0181-330180.
via whatsapp kunt u ons ook een berichtje sturen op het volgende nummer: 06-40568130

Wij bezorgen 7 dagen per week:

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00
Zondag: 11:00 – 17:00