Happyzorg Voorne aan Zee – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek den Bonsen Hoek

De apotheek waar u 7 dagen per week het afhalen van uw medicijnen kunt combineren met de dagelijkse boodschappen, het versturen of ophalen van een PostNL-pakketje en zelfzorgproducten bij de DA-drogisterij. Met ruime en gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur, zijn wij makkelijk te bereiken. Mocht u toch niet binnen onze openingstijden langs kunnen komen, bieden wij u 7 dagen per week onze bezorgservice aan waarbij het mogelijk is om een voorkeurs-tijdsblok op te geven. Tevens bieden wij u de keuze om de medicatie op een voor u gunstig tijdstip zelf uit een afhaalautomaat op één van onze locaties te komen halen.

Apotheek den Bonsen Hoek is de grootste van vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Struytse Hoeck, Apotheek Helius MC en Apotheek Rijksstraatweg kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis en een ruim assortiment om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden.

Happyzorg Voorne aan Zee

Happyzorg richt zich op de zorg die u thuis nodig heeft. Samen met u kijken ze wat u zelf nog kunt en waar zij u bij kunnen ondersteunen. Van het verzorgen van een wond tot persoonlijke verzorging en ondersteuning in het laatste stukje van het leven. Door hun specialistische kennis en jarenlange ervaring in de thuiszorg kunnen zij u bieden wat u nodig heeft om zo lang en prettig mogelijk thuis te wonen.

De samenwerkende apotheken den Bonsen Hoek, de Struytse Hoeck en Helius MC komen al zes jaar bij u aan huis. In deze zes jaar hebben zij opgemerkt dat er een grote behoefte was aan extra zorg, hier is deze thuiszorgorganisatie uit voort gekomen.
Zodoende werken zij nauw samen met onze apotheken. Dit heeft als resultaat dat zij snel kunnen handelen wanneer dit nodig is.

Happyzorg, thuiszorg met een glimlach.

Website: www.happyzorg.nl
Telefoonnummer: 0181-330199
Email: voorneaanzee@happyzorg.nl