Wat doen wij? – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek den Bonsen Hoek

De apotheek waar u 7 dagen per week het afhalen van uw medicijnen kunt combineren met de dagelijkse boodschappen, het versturen of ophalen van een PostNL-pakketje en zelfzorgproducten bij de DA-drogisterij. Met ruime en gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur, zijn wij makkelijk te bereiken. Mocht u toch niet binnen onze openingstijden langs kunnen komen, bieden wij u 7 dagen per week onze bezorgservice aan waarbij het mogelijk is om een voorkeurs-tijdsblok op te geven. Tevens bieden wij u de keuze om de medicatie op een voor u gunstig tijdstip zelf uit een afhaalautomaat op één van onze locaties te komen halen.

Apotheek den Bonsen Hoek is de grootste van vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Struytse Hoeck, Apotheek Helius MC en Apotheek Rijksstraatweg kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis en een ruim assortiment om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden.

Wat doen wij?

Als apotheek van de toekomst vinden wij dat de zorg die het gebruik van een geneesmiddel met zich mee brengt, passende aandacht verdiend.
Deze aandacht willen wij geven door zeven dagen per week geopend te zijn met de ruimste openingstijden in de omgeving. Daarnaast hebben wij door heel Hellevoetsluis spreekkamers waar u binnen kunt lopen om antwoorden op uw vragen te krijgen. Ook komen wij al zes jaar lang bij u aan huis om u bij het gebruik van uw medicijnen te begeleiden. Thuis heeft u de meeste privacy, voelt u zich het meest op uw gemak en het is de plek waar het geneesmiddel ook daadwerkelijk gebruik wordt. Hierdoor kunnen wij thuis de best mogelijke begeleiding bieden. Wij komen aan huis voor antwoord op uw vragen, een medicatiebeoordeling om te zien of uw medicatie nog passend is, een farmacogenetische test wanneer u bijvoorbeeld veel bijwerkingen ervaart, hulp bij inhalatie-medicatie maar ook andere gezondheidschecks. Dit alles geeft ons de mogelijkheid om u persoonlijke begeleiding bij uw medicijngebruik te bieden.

Naast de zorg rondom het geneesmiddel willen wij ook graag de zorgen rondom het regelen van uw medicatie voor u wegnemen. Zo kunnen wij uw medicatie gratis thuis bezorgen op een moment dat het u uitkomt. Bovendien kunnen wij met onze herhaalservice voor u de recepten bij uw huisarts regelen en uw medicijnen leveren wanneer ze bijna op zijn. Tevens kunnen wij een medicijnrol voor u verzorgen wanneer u veel medicijnen gebruikt en dit onoverzichtelijk wordt.

Door de ervaringen die wij hebben opgedaan tijdens de begeleiding aan huis, zijn wij tot de conclusie gekomen dat er nog een onderdeel van onze zorg ontbrak, preventie. Wij willen u niet alleen begeleiden wanneer u al medicatie gebruikt omdat u klachten heeft ervaren, wij willen ook klachten voorkomen. Dit heeft geleid tot de oprichting van Bewust en Gezond. Zij gaan samen met u aan de slag om uw leefstijl en eetgewoonten aan te passen en ervoor te zorgen dat u zo gezond mogelijk leeft op een manier die bij u past.

Wanneer u zelf kleine ongemakken en kwalen wilt bestrijden, hebben wij een gespecialiseerd drogisterijteam klaarstaan dat u kan adviseren over zelfzorgmedicijnen en -artikelen. Zij kunnen u ook helpen wanneer u vitamines of voedingssupplementen nodig heeft.

Welkom bij Apotheek den Bonsen Hoek!