Wie zijn wij? – Hellevoetsluis

Welkom bij Apotheek den Bonsen Hoek

De apotheek waar u 7 dagen per week het afhalen van uw medicijnen kunt combineren met de dagelijkse boodschappen, het versturen of ophalen van een PostNL-pakketje en zelfzorgproducten bij de DA-drogisterij. Met ruime en gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur, zijn wij makkelijk te bereiken. Mocht u toch niet binnen onze openingstijden langs kunnen komen, bieden wij u 7 dagen per week onze bezorgservice aan waarbij het mogelijk is om een voorkeurs-tijdsblok op te geven. Tevens bieden wij u de keuze om de medicatie op een voor u gunstig tijdstip zelf uit een afhaalautomaat op één van onze locaties te komen halen.

Apotheek den Bonsen Hoek is de grootste van vier samenwerkende apotheken in Hellevoetsluis. Samen met Apotheek de Struytse Hoeck, Apotheek Helius MC en Apotheek Rijksstraatweg kunnen wij u een uitgebreid apotheek- en zelfzorg-assortiment aanbieden en staan wij overal in Hellevoetsluis voor u klaar. Onze samenwerking zorgt eveneens voor deskundige kennis en een ruim assortiment om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te kunnen bieden.

Wie zijn wij?

Wij zijn vier samenwerkende apotheken. Door deze samenwerking hebben wij een groot en deskundig team. Tot deze groep behoren: 7 apothekers, apothekersassistenten, inhalatiecoaches, zorgconsulentes, telefonistes, drogisten, farmaceutische medewerkers en bezorgers.
Met zijn allen bieden wij u de best mogelijke zorg en service.
Van begeleiding bij uw medicatiegebruik tot het op tijd en correct afleveren van uw medicijnen, wij doen ons best voor u!

Gevestigd apotheker:
Mevr. F.W. Chitanie
BIG-registratienummer: 49921075217

Uw apothekers
Mw. Y.L. Liu
BIG-registratienummer: 19062122017
Mevr. S.Y.W. Wong
BIG-registratienummer: 19931933517
Mevr. F. Saka
BIG-registratienummer: 89932324117